"Следващият хоризонт" на AMD ще бъде разкрит на голямо събитие във вторник

5 ноември 2018
"Следващият хоризонт" на AMD ще бъде разкрит на голямо събитие във вторник

Дългоочаквано: Когато AMD пусна Ryzen, те хвърлиха ръкавицата и удариха силно по Intel. Сега те обявиха ново събитие, наречено "Next Horizon", което ще разкрие, поне така се надяваме, точно новаторската Zen 2 7nm архитектура, която ще бъде използвана за следващото поколение на Ryzen.

Вчера AMD обяви събитието на уебсайта си за връзки с инвеститорите. За съжаление, страницата на събитието е напълно лаконична, без да посочва подробности за това, което ще обяви, или дори за местоположението или времето.

Онова, което е важно обаче е, че когато AMD обяви оригинала Ryzen, те нарекоха това събитие "New Horizon". Би било логично, че "Next Horizon" е следващият Ryzen. И както посочва Анандтех, фактът, че вписването е на уебсайта за връзки с инвеститорите, също е много информативно. В Америка фирмите са задължени по закон да разкриват кога ще бъдат направени значителни съобщения поне няколко дни предварително.

 

Прегледайте днешните промоции на ИТ компоненти в Amazon тук.

Съобщението ще трябва да бъде доста значимо, за да се спази този закон. Въпреки че е възможно то да не се отнася до Ryzen, а вместо това да се фокусира върху сървърния пазар. По време на конференцията за печалбите от миналата седмица, главният изпълнителен директор на AMD Лиза Су разкри, че ще има нещо, свързано с разкрития сектор на центровете за данни.

"Следващият хоризонт на AMD е насрочен за вторник, 6 ноември 2018 г., където ще обсъдим иновациите на продуктите и технологиите на AMD, специално проектирани с центровете за данни на водещата в индустрията технология за 7-нанометрови технологии."

Няма съмнение, че Su се отнася до 7nm EPYC сървърните процесори на AMD, които се очаква да бъдат пуснати преди края на годината, но дали ще бъде обявен потребителски хардуер, ще трябва да чакаме и да видим. Те могат също да използват събитието, за да обявят предстоящата си RX 590 графична карта.

Когато Zen 2 стартира някъде в началото на следващата година, се очаква да постави сериозен натиск върху Intel, с до 13% повече IPC и по-бързи скорости на овърклокаване, активирани от по-малкия 7nm възел. Ние ще ви държим в течение с най-новите новини на AMD, когато станат достъпни.

Източник

Не се знае защо, но се смята, че правителството е забранило услугата

прочети още

Google е глобен с 50 милиона евро (£44m) от френския регулатор на данни CNIL за нарушаване на правилата на ЕС за защита на данните.

прочети още

Много хора разтриват или опъват вратовете си, докато работят на компютъра. Ново проучване показва, че навеждането напред за да прочете по-ясно написаното на монитора, се отразява на шията и води до проблеми с врата и раменете.

прочети още

Изследователи създадоха най-бързата и енергийно ефективна симулация на част от мозъка на плъх, използвайки компютърен хардуер.

прочети още

Фокусирането върху отрицателното е добро, когато става въпрос за батерии

прочети още

Puma пуска в експлоатация ограничено количество на обувките си за бягане RS-Computer от 1986 г., които разполагат с компютърен чип, който да записва разстоянието, времето и изразходваните калории. Бягащите могат да свържат обувката чрез 16-пинов конектор към всеки Apple IIE, Commodore 64 или IBM PC, за да видят данните си.

прочети още

Microsoft се хвърля бялата кърпа с Edge и изгражда нов уеб браузър за Windows 10, този път базиран на Chromium.

прочети още

Полицията в Ню Йорк съобщи днес, че е придобила 14 дрона и планира да ги използва в полицейските си акции в града. Ход, който провокира реакциите на гражданските застъпнически групи, които са загрижени за мотивите на отдела.

прочети още

Нещо държи будна филмовата звезда Том Круз през нощта: функцията "изглаждане на движението".

прочети още

Уикендът на Amazon за пазаруване за празниците счупи всички рекорди, а тазгодишният Кибер-понеделник се превърна в най-успешния в историята на компанията.

прочети още

Комисарят за защита на децата в Англия призовава интернет гигантите да бъдат по-прозрачни относно данните, които събират за децата.

прочети още

Днес AMD представи първите и най-бързи графични процесори, създадени със нова 7nm технология, в своето събитие Next Horizon.

прочети още

Amazon се присъединява към конкурентите си в търговията на дребно, като разширява програмата си за безплатна доставка точно преди огромното пазаруване за празниците.

прочети още

Тарифите, които федералното правителство на САЩ наложиха на някои продукти, експедирани от Китай през юли и добавени през август и септември, оставиха много хора да се чудят какво ще означава това за ценообразуването на безбройните компоненти на компютъра, които се доставят до САЩ от Китай.

прочети още

На пазара има изобилие от предварително сглобени персонални компютри, но няма нищо по-голямо от удовлетворението от това да си го сглобите сам. Въпреки, че процесът на сглобяване на компютър не е труден, може да е обезсърчителен първия път, когато го правите.

прочети още

Всеки е чувал за пазаруване онлайн, но трудно се престрашава да направи първата си покупка. Факт е, че няколко сайта предлагат изгодни цени, а промоциите им понякога са страхотни. Но как да пазаруваме компютърни части от Amazon.co.uk?

прочети още

Хуманоидният робот YuMi дирижира Lucca Philharmonic Orchestra в съвместен концерт заедно с италианския тенор Андреа Бочели в театъра "Верди" в Пиза, Италия 12 септември 2017 г.

прочети още

Произведение, създадено от програма с Изкуствен Интелект, е продадено на търг за $ 432,000 (£ 337,000).

прочети още

Всички говорят за това каква видеокарта или процесор притежават или планират да закупят. Изборът на дънна платка обаче е много важен. Именно тя е свързващото звено, което кара системата да работи гладко.

прочети още

Коя е единствената страна в света, която създаде Министерство на изкуствения интелект?

прочети още

Инженерите в университета в Сан Диего успяха за пръв път да предскажат кръвното налягане на индивида и да предоставят персонализирани препоръки, които да го намалят въз основа на тези данни.

прочети още

Поддържат се всички карти Maestro, Mastercard и Visa, издадени в страната и чужбина.

прочети още

Компютърът Ви има проблем със стартирането? Вентилаторите работят повече и са по-шумни от нормалното? Всичко това може да се дължи на неправилна експлоатация на кабелите в кутията. Ето и кои са най-често срещаните грешки при окабеляването.

прочети още

Първият въпрос, който трябва да си зададем, е дали сме заклети геймъри, които няма да направят компромис пред нищо, или обикновени потребители, които ще играят любимата си игра от време на време. Знаете ли, че може да се сглоби прилична конфигурация за игри, дори и без външна видеокарта?

прочети още

Фирма Кринитус ЕООД е официален търговец в онлайн платформата на Emag.bg

прочети още

Здравейте! Добре дошли в новия ни онлайн магазин. Разглеждайте, питайте и коментирайте всичко, което Ви интересува.

прочети още