Как да пазарувам компютърни компоненти от Amazon.co.uk?

30 октомври 2018
Как да пазарувам компютърни компоненти от Amazon.co.uk?

Как да пазарувам компютърни компоненти от Amazon?

Началото често е трудно, затова ще се опитаме да Ви напътстваме стъпка по стъпка в промо-света на един от най-големите сайтове за оферти - Amazon.co.uk.

Избрахме специално британската версия на популярния портал, заради по-лесната и евтина доставка на повечето стоки. Това, което обикновено ни притеснява е цената за доставка, която може да бъде доста висока. За тази цел обаче вече има български фирми, които поемат този разход. Ето и как точно става това.

  1. Регистрирате се в Amazon.co.uk ето тук.
  2. Намирате подходящите продукти. Тук можете да видите всички дневни оферти в категория "Компютри и аксесоари", като повечето от тях изтичат до няколко часа.
  3. След като изберете подходящия за Вас артикул, следва сложната част - доставката. Имате вариант да поръчате доставка до адрес в България, но цената обикновено е доста висока. Например при поръчка на една книга на стойност 11 паунда, доставката може да бъде 8 паунда, като почти двойно да оскъпи покупката. Именно затова ние изпробвахме работа с една от българските фирми, които правят директни трансфери от Англия. Сайтът можете да посетите тук. След регистрация, ще имате достъп до лондонския адрес на фирмата. Именно този адрес ще трябва да попълните като адрес за доставка от Amazon.co.uk. Доставката до офиса обикновено е безплатна и отнема един работен ден! След като артикулът е приет, ще получите потвърждение и възможност да проследите целия път на стоката. Повечето информация можете да намерите в самия сайт, но най-важното е, че цената значително намалява, като въпросната книга ще пристигне срещу 2 или 3 лв., вместо първоначалните 8 паунда.

Пазаруването на намалени и промоционални стоки и компютърни компоненти може да ни помогне да сглобим още по-мощна конфигурация, но на същата цена. Разбира се, при допълнителни въпроси, винаги можете да се обърнете към нас за консултация и помощ.

Не се знае защо, но се смята, че правителството е забранило услугата

прочети още

Google е глобен с 50 милиона евро (£44m) от френския регулатор на данни CNIL за нарушаване на правилата на ЕС за защита на данните.

прочети още

Много хора разтриват или опъват вратовете си, докато работят на компютъра. Ново проучване показва, че навеждането напред за да прочете по-ясно написаното на монитора, се отразява на шията и води до проблеми с врата и раменете.

прочети още

Изследователи създадоха най-бързата и енергийно ефективна симулация на част от мозъка на плъх, използвайки компютърен хардуер.

прочети още

Фокусирането върху отрицателното е добро, когато става въпрос за батерии

прочети още

Puma пуска в експлоатация ограничено количество на обувките си за бягане RS-Computer от 1986 г., които разполагат с компютърен чип, който да записва разстоянието, времето и изразходваните калории. Бягащите могат да свържат обувката чрез 16-пинов конектор към всеки Apple IIE, Commodore 64 или IBM PC, за да видят данните си.

прочети още

Microsoft се хвърля бялата кърпа с Edge и изгражда нов уеб браузър за Windows 10, този път базиран на Chromium.

прочети още

Полицията в Ню Йорк съобщи днес, че е придобила 14 дрона и планира да ги използва в полицейските си акции в града. Ход, който провокира реакциите на гражданските застъпнически групи, които са загрижени за мотивите на отдела.

прочети още

Нещо държи будна филмовата звезда Том Круз през нощта: функцията "изглаждане на движението".

прочети още

Уикендът на Amazon за пазаруване за празниците счупи всички рекорди, а тазгодишният Кибер-понеделник се превърна в най-успешния в историята на компанията.

прочети още

Комисарят за защита на децата в Англия призовава интернет гигантите да бъдат по-прозрачни относно данните, които събират за децата.

прочети още

Днес AMD представи първите и най-бързи графични процесори, създадени със нова 7nm технология, в своето събитие Next Horizon.

прочети още

Amazon се присъединява към конкурентите си в търговията на дребно, като разширява програмата си за безплатна доставка точно преди огромното пазаруване за празниците.

прочети още

Тарифите, които федералното правителство на САЩ наложиха на някои продукти, експедирани от Китай през юли и добавени през август и септември, оставиха много хора да се чудят какво ще означава това за ценообразуването на безбройните компоненти на компютъра, които се доставят до САЩ от Китай.

прочети още

На пазара има изобилие от предварително сглобени персонални компютри, но няма нищо по-голямо от удовлетворението от това да си го сглобите сам. Въпреки, че процесът на сглобяване на компютър не е труден, може да е обезсърчителен първия път, когато го правите.

прочети още

Хуманоидният робот YuMi дирижира Lucca Philharmonic Orchestra в съвместен концерт заедно с италианския тенор Андреа Бочели в театъра "Верди" в Пиза, Италия 12 септември 2017 г.

прочети още

Произведение, създадено от програма с Изкуствен Интелект, е продадено на търг за $ 432,000 (£ 337,000).

прочети още

Всички говорят за това каква видеокарта или процесор притежават или планират да закупят. Изборът на дънна платка обаче е много важен. Именно тя е свързващото звено, което кара системата да работи гладко.

прочети още

Коя е единствената страна в света, която създаде Министерство на изкуствения интелект?

прочети още

Инженерите в университета в Сан Диего успяха за пръв път да предскажат кръвното налягане на индивида и да предоставят персонализирани препоръки, които да го намалят въз основа на тези данни.

прочети още

Поддържат се всички карти Maestro, Mastercard и Visa, издадени в страната и чужбина.

прочети още

Компютърът Ви има проблем със стартирането? Вентилаторите работят повече и са по-шумни от нормалното? Всичко това може да се дължи на неправилна експлоатация на кабелите в кутията. Ето и кои са най-често срещаните грешки при окабеляването.

прочети още

Първият въпрос, който трябва да си зададем, е дали сме заклети геймъри, които няма да направят компромис пред нищо, или обикновени потребители, които ще играят любимата си игра от време на време. Знаете ли, че може да се сглоби прилична конфигурация за игри, дори и без външна видеокарта?

прочети още

Фирма Кринитус ЕООД е официален търговец в онлайн платформата на Emag.bg

прочети още

Здравейте! Добре дошли в новия ни онлайн магазин. Разглеждайте, питайте и коментирайте всичко, което Ви интересува.

прочети още